WE CARE

ONZE UNITS

BOXZED

Boxzed, The Stores

Boxzed, The stores wil met zijn producten en diensten richten naar particuliere klanten. We bieden producten en diensten aan op maat van thuisgebruikers, studenten en senioren.

Door unieke diensten aan te bieden die vooral gefocust zijn op ondersteuning kunnen we een onderscheid maken ten opzichte van andere speciaalzaken. 

Refurbished & Demo factory

We willen ook een range van refurbished producten gaan aanbieden. Dit zijn toestellen bestemd voor de tweedehands markt. Door Boxzed nagekeken en goedgekeurd. 

Refurbished Boxzed toestellen hebben vaak een minimum aan basissoftware (antivirus en office) en zijn altijd goedkoper dan een nieuwe equivalent.

Boxzed service centers

Boxzed service centers, zijn vaak verbonden aan de Boxzed Stores. In onze service centers worden reparaties gedaan aan laptops, smartphones, desktop’ s, tablets, alle apparaten die ook maar iets te maken hebben met IT. 

Reparaties van alle merken (HP, Apple, Dell, …) ongeacht of het toetel al dan niet werd aangekocht in een Boxzed Store. Dit geldt ook voor de refurbished products assortiment.

B2B voor zelfstandigen en KMO's

Het aanbod naar KMOs, zelfstandigen en grote ondernemingen situeert zich vooral in producten en services die added value gaan creëren. We willen ons als service onderneming vooral gaan onderscheiden door unieke oplossingen aan te bieden die kunnen zorgen voor een optimalisatie van de ICT infrastructuur. Aan de hand van originele producten, innovatieve toepassingen en een zeer goede service willen we de B2B markt veroveren. 

Boxzed opleidingen en seminaries

Met Boxzed opleidingen en seminaries willen we educatieve lespakketten aanbieden naar particulieren toe. We merken dat er regelmatig veel vraag is vanuit ons klantenbestand om extra uitleg te krijgen over besturingssystemen, of de werking van toestellen (Ipad’s, smartphones, …). 

TIC - ICT consulting

TIC, voluit The ICT consultants, maken een complete analyse van uw IT infrastructuur en kijken naar wat beter kan. 

Onze experts zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen de IT wereld en kunnen perfect aangeven waar de pijnpunten liggen binnen uw onderneming. 

Boxzed (App) development

De sectie (app)development staat in voor het ontwikkelen van applicaties / toepassingen die op maat gemaakt zijn voor ondernemingen. 

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan reservatie- en planningstools. 

Telecommunication

Onze unit VOIP (Voice Over IP) installeert alles wat een telefooncentrale kan, maar dan makkelijker en eenvoudiger. In samenwerking met Telenet, zorgen wij ervoor dat onze klanten op de meest optimale manier kunnen communiceren met de buitenwereld. 

Boxzed webdesign

Boxzed webdesign en (app) development focust op de online wereld. Websites en webshops aanbieden om ondernemingen een sterker online profiel te geven, dat is waar onze mensen van webdesign dag in - dag uit aan werken. 


Boxzed outsourcing

B-outsourcing, voorziet de juiste vakmannen op de juiste plaatst. Met deze unit kunnen we specifieke vragen van bedrijven naar bepaalde IT profielen tegemoet komen door ons grote aanbod aan vakspecialisten. 

We beschikken over consultants in zowel hardware- als softwareontwikkeling, die op elk moment beschikbaar zijn. 

Boxzed servers

Een fysieke server voor uw bedrijf of een server in de cloud, alles is mogelijk binnen de Boxzed Server Unit. 

Boxzed networking en pro cabling

Wij zorgen ervoor dat elke plaatst; elke kantoorruimte, elke meeting-room, elke afdeling,… voorzien is van de snelste en meest betrouwbare WIFI verbinding voor zowel laptops als, smartphones als andere randapparatuur. Hiervoor werken we met de beste netwerkoplossingen van zowel de merken Cisco als Aerohive. 

Boxzed pro/home musicstudio's

Binnen ons bedrijf beschikken we over een aantal muzikale duizendpoten. Het installeren van professionele omgevingen voor muziekopname of het voorzien van degelijke apparatuur is voor deze vakspecialisten dagdagelijkse kost. 

The meetingroom specialists

Een meetingroom inrichten met de juiste audio- en videoapparaten voor conferenties. Om ervoor te zorgen dat u optimaal van alle vergaderingen komt, is het belangrijk dat uw audio / audio-audiosysteem correct is ingesteld. 

Onze meetingroom specialists zorgen ervoor dat u het beste van elke vergadering krijgt. 

Boxzed online security

Online security, dezer daags niet meer weg te denken. In tijden van cyberaanvallen en cryptolockers willen wij de meest waterdichte beveiliging aan onze klanten kunnen aanbieden om gegevensverlies en defecten te vermijden.

De unit cloud speelt in deze bedrijfstak ook een belangrijk onderdeel voor het voorzien van back-up ’s van gegevens. 

Cloud 365 & back-up solutions

Office 365, een niet te missen onderdeel binnen de bedrijfswereld wordt door onze vakspecialisten geïnstalleerd en geconfigureerd voor een optimaal gebruik van mail- en officetoepassingen. 

De Boxzed Unit Cloud 365 biedt uw onderneming een betrouwbare en veilige oplossing die alle functionaliteiten omvat, zonder hoge onderhoudskosten of veiligheidsrisico’s. Overal en altijd uw mails en contacten raadplegen, dat is waar wij u mee kunnen helpen.